Youngstival

Youngstival

Youngstival

Youngstival, en unik, ideell förening som arbetar med ungdomsutveckling och social hållbarhet. Youngstivals lokal på över 520 kvadratmeter i Boulevard betyder mycket för föreningen som riktar sig till ungdomar i åldern 15–20 år.
- Vårt centrala, lättillgängliga läge innebär att ungdomar från stadens skolor enkelt kan ta sig hit efter skolan. Den har också möjliggjort samarbeten och samverkan med det lokala näringslivet, kommun, skolor och högskola. Många människor passerar Boulevard och Youngstival dagligen, vilket ökar vår synlighet, säger Tim Omorogieva, grundare och ordförande i Youngstival.

Youngstival erbjuder ungdomar en meningsfull fritid och det nära samarbetet med Galleria Boulevard fungerar mycket bra enligt Tim Omorogieva.
- Ungdomarna som kommer till oss är ofta väldigt kreativa och bistår gallerian när det är dags att fotografera och filma. När det är arrangemang i gallerian hjälper också ungdomarna till. Verksamheten och samarbetet bygger förtroende och skapar motivation. Efter skolan kommer ungdomarna hit, gör sina läxor, umgås och är kanske med på en workshop framåt kvällen. Exempel på workshop kan vara musikstudio eller möjlighet att jobba på sitt CV, säger Tim Omorogieva.

Besök Youngstivals Instagram